Algemene voorwaarden

<18 geen alcohol

Zaltowijnglazen.nl verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Prijzen

Alle prijzen die op de website van Zaltowijnglazen.nl worden vermeld, zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Levertijd en levering

Zaltowijnglazen.nl streeft ernaar om binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, de bestelling af te leveren bij de klant. Zaltowijnglazen.nl is echter ook afhankelijk van leveringen door importeurs. Mocht Wijnclubamsterdam.nl door omstandigheden niet kunnen voldoen aan de levertijd zullen we contact opnemen via telefoon of e-mail om dit te melden en een oplossing te zoeken. Zendingen die bij ons geretourneerd worden omdat onze koerier of bezorger niet kan afleveren worden in overleg met de opdrachtgever opnieuw verstuurd. De extra kosten zijn voor rekening van de klant.

Proefgarantie

Is de wijn niet naar wens, dan kunt u contact opnemen via info@wijnclubamsterdam.nl. Samen met u zullen we naar een redelijke oplossing zoeken waarin we allereerst een vergelijkbaar product zullen aanbieden ter vervanging van tenminste dezelfde waarde. De producten die niet naar wens zijn dienen dan terug gestuurd te worden. Mocht dit alternatief ook niet naar uw tevredenheid zijn, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag.

Inhoudelijke onjuistheden

De inhoud van de webshop van Zaltowijnglazen.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en actueel gehouden. De geleverde producten kunnen echter soms iets afwijken van de beschrijving op de website. Bijvoorbeeld door het feit dat een jaargang niet meer leverbaar is. Mocht de levering significant afwijken van de inhoud op de website, dan zal Wijnclubamsterdam.nl in overleg met u een passende oplossing zoeken.

Totstandkoming van de overeenkomst

Wanneer het bestelproces is doorlopen en de order is verstuurd, bestaat er op dat moment een bindende overeenkomst ten aanzien van de producten in de winkelwagen. Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestigingsbericht. De koopovereenkomst is tot stand gekomen zodra wij de bestelling bevestigen of de producten geleverd zijn.

Herroepingsrecht

In Europa geldt een wettelijk vastgelegde ‘afkoelingsperiode’ van 14 werkdagen na bezorging van uw bestelling. In het geval dat onze bezorgdienst uw bestelling niet kan afleveren omdat op het op het bezorgadres niemand aanwezig is geldt die dag als bezorgdatum. U ontvangt bericht van de bezorger. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren. Dit moet u schriftelijk doen door een email te sturen naar info@wijnclubamsterdam.nl
Vermeld hierbij het ordernummer en de datum van bestelling.
Retourneer de producten binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw bestelling aan:

Zaltowijnglazen.nl
Lauriergracht 54bg
1016 RL Amsterdam

Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. Als aan de ontbindingsvoorwaarden voldaan wordt is de overeenkomst ontbonden en vind binnen 14 dagen restitutie plaats via uw bankrekening. De kosten van retourzending zijn voor rekening van de ‘opdrachtgever’.