SPIEGELAU Definition universal wijnglas

Met de Spiegelau Definition Universal glazen zet je elegantie in wijn én vorm op tafel! Dankzij de ruime kelk en het ultradunne glas krijgt de wijn alle ruimte om te ademen en komen de smaken en aroma’s van de wijn optimaal naar voren! De wijn smaakt dus écht lekkerder uit dit glas! Dit Universele wijnglas benadrukt en fruit en verkleint de bitterheid van tannines waardoor de wijn beter in balans komt. Gemaakt van het zuiverste kristalglas, blijven deze glazen glanzen, ook na vele wasbeurten! De glazen zijn loodvrij en daarom vaatwasmachine-bestendig. De glazen worden geleverd in een set van 6 stuks.

Specificaties Spiegelau Universal wijnglas:

  • Hoogte: 237 mm
  • Diameter van de kelk: 92 mm
  • Inhoud: 550 ml

Spiegelau DEFINITION Bourgogne wijnglas

Met de Spiegelau Definition Bourgogne glazen zet je niet alleen iets moois op tafel, maar til je de wijn ook naar een hoger niveau! Dankzij de grote ronde vorm en het ultradunne glas krijgt de wijn alle ruimte om te ademen en komen de smaken en aroma’s van de wijn optimaal naar voren! De wijn smaakt dus écht lekkerder uit dit glas! Dit Bourgogne-glas benadrukt en fruit en tempert de zuurgraad waardoor de wijn beter in balans komt. Gemaakt van het zuiverste kristalglas, blijven deze glazen glanzen, ook na vele wasbeurten! De glazen zijn loodvrij en daarom vaatwasmachine-bestendig. De glazen worden geleverd in een set van 6 stuks.

Specificaties Spiegelau Bourgogne wijnglas:

  • Hoogte: 238 mm
  • Diameter van de kelk: 127 mm
  • Inhoud: 960 ml

Spiegelau DEFINITION Bordeaux wijnglas

Met de Spiegelau Definition Bordeaux glazen zet je niet alleen iets moois op tafel. Dankzij de grote ronde vorm en het ultradunne glas krijgt de wijn alle ruimte om te ademen en komen de smaken en aroma’s van de wijn optimaal naar voren! De wijn smaakt dus écht lekkerder uit dit glas! Gemaakt van het zuiverste kristalglas, blijven deze glazen glanzen, ook na vele wasbeurten! De glazen zijn vrij van lood en daarom geschikt voor de vaatwasser. De glazen worden geleverd in een set van 6 stuks.

Specificaties Spiegelau Bordeaux wijnglas:

  • Hoogte: 244 mm
  • Diameter van de kelk: 110 mm
  • Inhoud: 750 ml

Op zoek naar de beste wijnen voor je Spiegelau wijnglazen?

Welke wijn drink je in Spiegelau Wijnglazen? Op Wijnclubamsterdam.nl. hebben we een groot assortiment wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Californië en Zuid-Amerika. Ook exclusieve topwijnen zoals Sassiscaia, Chateau Latour, etc.